Tietokoneen korjaus, viruspuhdistukset, vanhojen laitteiden poisvienti ja muut palvelut Kouvolassa

Ota yhteyttä

Jussin ATK-Apu tarjoaa apua erilaisiin ATK- ja IT-tarpeisiin Kouvolassa ja lähialueilla. Hoidan muun muassa tietokoneiden korjaukset ja huollot, viruspuhdistukset, uuden koneen käyttöönoton ja monet muut elektroniikkalaitteita koskevat palvelut. Lue lisää palveluistani ja ota yhteyttä, niin sovitaan tarvitsemasi työn toteuttamisesta.

Monipuolisiin palveluihini kuuluvat muun muassa:

1

  • tietokoneiden korjaukset, huollot, viruspuhdistukset ym.

  • tietokoneiden, oheislaitteiden ja varaosien myynti – kysy lisää ottamalla yhteyttä

  • televisioiden kuljetukset ja asennukset

  • käytettyjen laitteiden myynti

  • nettiasennukset ja yhteysongelmat

  • tietokoneen käytön opetus omalla koneellasi kotonasi

  • langattomien verkkojen asennukset ja suojaukset

  • vanhojen laitteiden poisvienti.

  • eri operaattoreiden viihdepaketti -asennukset

Katso myytävät tuotteet

Huollan ja korjaan tietokoneet myös koti- tai yrityskäynteinä

Teen runsaasti koti- ja yrityskäyntejä tietokonehuoltoihin liittyen, sillä kone on usein vaivattominta huoltaa omalla paikallaan. Toisinaan ajan rajallisuus tulee kuitenkin vastaan, ja tällöin saatan työn loppuun omalla toimipaikallani. Tässä tapauksessa tarjoan kuljetuspalvelun laitteellesi molempiin suuntiin.

Tilaa huolto

Palvelut uuden tietokoneen käyttöönottoon

Harkitsetko uuden tietokoneen hankintaa? Anna minun auttaa uuden laitteesi käyttöönotossa. Uuden koneen käyttöön ottamiseen liittyy monenlaisia tehtäviä, kuten esiasennetun järjestelmän on käyttöönotto, tarvittavien Windows-päivitysten tekeminen, luotettavan virustorjunnan asentaminen, käyttäjätilien luominen kaikille käyttäjille ja palveluille jne. Teen sen puolestasi pientä korvausta vastaan ja varmistan että koneesi on turvallinen käyttää.

Soita ja kutsu ATK-asiantuntija avuksesi

Palvelen sekä yksityis- että yritysasiakkaita nopeasti ja vahvalla asiantuntijuudella – tarpeen mukaan myös iltaisin ja viikonloppuisin. Soita ja kerro kohtaamastasi pulmasta, niin hoidetaan asia kerralla kuntoon. Halutessasi tavoitat minun myös sähköpostitse sekä sivuiltani löytyvän lomakkeen välityksellä. Vastaan kaikkiin yhteydenottoihin viimeistään seuraavan päivän kuluessa. Jussin ATK-Apu palvelee Kouvolassa ja lähialueilla, kuten Myllykoskella, Kuusankoskella ja Valkealassa.

Yhteystiedot